oravak

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potiahni mi za šúročku drahá, keď si ty taká túhavá.

Keď ten rozkrok potom vyzerá plnšie.


Nedávno som v uverejnenom blogu  „Za to ty nemôžeš drahý, že ho máš malý.“ rozviedol tému, prečo my severania bývame častejšie growers , kým južania bývajú častejšie showers. Vtedy som ešte netušil, akú habaďúru si vymysleli muži ešte viac severnejšie ako my na Orave. Vo Švédsku mužom  už nestačí „prekvapovať“ tak, ako nám Oravcom, ale začínajú „oblbovať“ žienky novou vychytávkou v spodnom prádle "Push-upky", čím ich rozkrok potom vyzerá plnšie. Pánska spodná bielizeň, ktoré  vraj okrem pozitívnych účinkov na zdravie funguje aj ako akási "push-up" pre intímne partie. Bielizeň má vnútri špeciálnu kapsičku. Muž pri nasadzovaní uvoľní šnúrku a tým zväčší otvor, do ktorého potom svoje celé prirodzenie umiestni. Je uložené v kapsičke, ktorá umožňuje prirodzenú ventiláciu a reguláciu teploty. Kapsička odťahuje genitálie od tela, a nedochádza tak k zbytočnému prehrievaniu . Po pritiahnutí špeciálnej šnúrky genitálie zostanú po celú dobu na svojom mieste.

Za véééľmi dôležité tu však považujem to, aby na znamenie toho, že bielizeň nosia,  by mali nechávať vykukovať z nohavíc šnúrku, ktorou sa sťahuje vnútorné vrecko. To pre prípad, keď mu milá  uvoľní šnúročku a uvidí len  nejaké maličké "Push-úúúúps".

Tak ako hovorí moja žienka oravienka "Drahý, ty ma  asi viac ani sklamať nemôžeš, snáď ešte možno niekedy tak "leda vééélice,ale véééélice"  prekvapiť."

Páni, takže nie je dôležité „oblbovať“ plným mieškom  ako  nejaký južan, ale „nečakane a rafinovane prekvapiť“ako napríklad my na Orave. 


O rodine a vzťahoch | stály odkaz

Komentáre

  1. Oravák...
    treba nejako nahradiť zhúžvané ponožky, to sa už nenosí... ((-:
    publikované: 06.09.2009 18:29:48 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
  2. nenosí,
    ale lepšáá zúžvaná, ako žádnáá
    publikované: 06.09.2009 18:39:43 | autor: orava (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014