oravak

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tie svine vastne ani za to nemôžu!

morbídne vyvolávanie davovej psychózy



Svinskú chrípku charakterizuje hlavne morbídne vyvolávanie davovej psychózy,   psychického nátlaku a manipulácie ľudí médiami, čo považujem ešte za „nebezpečnejšie svinstvo“, ako chrípku samotnú. Už desaťročia sa  takto veľmi dobre darí nechutnej symbióze médií, výrobcov a distribútorov očkovacích látok.

Ja som zásadne proti akémukoľvek očkovaniu proti chrípke nielen z dôvodov mnohých prípadov úmrtí ľudí, ktorí by ani nemuseli zomrieť, keby sa neočkovali, ale aj možných vedľajších účinkov. A tie sú doslova  brutálne, ako napríklad ochrnutie, roztrúsená skleróza, psoriáza, reumatická artritída či systémový lupus. Tieto úmrtia a  chronické následky sa logicky  pred verejnosťou taja, nikde sa o tom nedočítate a je aj zložité  dostať sa k takýmto špeciálnym štatistikám „nevhodných pre verejnosť“ .

Preto je dôležité, aby sme používali  účinné zbrane proti chrípke hlavne samy !  

Zbraň prvá 

Nepodľahnúť davovej psychóze a ignorovať tak nezmyselné štatistické vyhlásenia o chrípkových onemocneniach . Uvedomiť si, že človek, ktorý zdravo žije a myslí, málokedy chrípkou onemocnie. Samozrejme, že očkovanie je potrebné použiť v nevyhnutných prípadoch u niektorých rizikových skupín, ale s vakcínou na mieru „ušitú“!

Zbraň druhá

Venovať jednu až dve hodiny  denne pohybu na čerstvom vzduchu, alebo cvičeniu  3-4x do týždňa, čo nám otuží a utuží organizmus. Prečítať si niečo veselé, alebo si zahrať pri poháriku červeného vínka zábavné stolové hry v kruhu rodiny a priateľov, nám určite zaženie  úzkosť a depresiu, ktoré veľkou mierou znižujú imunitu. Úzkosť a depresiu určite nezaženieme pri televízoroch, ktoré nás kŕmia len a len samou negatívnou energiou     

Zbraň tretia

Prírodný  imunostimulátor  betaglukan u húb  napr. Hlivy ustricovej  a cesnak sú  známe v tradičnej ázijskej medicíne už niekoľko stoviek rokov pre ich pozitívny vplyv na zdravie človeka.  O prospešnosti ovocia a zeleniny už nemusím hovoriť, lebo všetky prírodné vitamíny organizmus spotrebuje, zatiaľ čo tie syntetické vylúči. O škodlivosti syntetických vitamínov hovorí už aj dostatočné množstvo štúdií a konečne sa dostala na povrch pravda o nezmyselnom hltaní syntetických vitamínov, z ktorých mali osoh len farmaceutické firmy.   

Tu je potrebné  pochopiť, že lekári toto všetko vedia,  ale pre väčšinu z nich je nutné ľudí zaočkovať a tým zvýšiť nárast predaja určitých vakcín a imunomodulátorov, z ktorých majú financované „semináre“ na plážach v prímorských destináciách, ktoré sú za určitý objem predpísaných receptov. Farmaceutický biznis považujem za štátom podporovaný „legálny obchod s drogami“ určený len pre vybraných silných hráčov a tu  nie je vôbec záujem, aby ľudia boli veselí, zdravo sa stravovali a boli odolní voči chorobám! Na takomto obchode sa vždy niekto dobre napasie a už nie je ani prekvapením, že obchod s vakcínami ide napríklad cez asistenta SNS, lebo ide „len o 7,6 milióna €“ zo štátnej kasy priamym zadaním, bez súťaže.

 

...a v konečnom dôsledku, tie svine ani za to  ani nemôžu, to ten vírus!


Spoločnosť | stály odkaz

Komentáre

  1. ;-))
    eee..eecht....;)-))
    publikované: 11.12.2009 09:44:34 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nadávaš mi?
    či čo, lebo zatiaľ nerozumiem srkatkám.
    publikované: 11.12.2009 10:09:08 | autor: orava (e-mail, web, autorizovaný)
  3. hehe
    ale kdezeee.. len konstatujem ze echtovne , fajne , trefne ;))..nemaj obavy ze co, ak vies ze mas pravdu...;-));))
    publikované: 11.12.2009 10:20:09 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. to mi odľahlo
    pekný víkend
    publikované: 11.12.2009 10:32:33 | autor: orava (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Očkovanie
    Ani ja sa zo zásady nedávam očkovať.
    publikované: 22.12.2009 12:35:06 | autor: vlaha (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014